Kom jij werken in een hecht en enthousiast team?

 

Home / Contact / Vacature KAM-coördinator (24-40 uur)

Vacature KAM-coördinator (24-40 uur)

Zoek jij een brede en zelfstandige rol op het gebied van kwaliteit, arbo & milieu? Past de combinatie van hands-on bezig zijn en projectmatig verbeteringen doorvoeren bij jou? Spreekt een technische productie organisatie jou aan? En zoek je flexibiliteit in uren en een goede werk-privé balans? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor kwaliteit, arbo en milieu bij FlevoRubber Extrusion in Lelystad. Op deze gebieden ben jij aanspreekpunt binnen de organisatie en verantwoordelijk voor de borging van de ISO9001 en toekomstig ISO14001 kwaliteitssysteem. Natuurlijk ben je op de hoogte van de relevante actuele wet- en regelgeving. Je werkt nauw samen met de productieleider, operationeel manager en directie.

Je start met een gedegen inwerkperiode op locatie om je de processen eigen te maken. Vervolgens stel je in overleg met de operationeel manager je prioriteiten. Naast de dagelijkse uitvoering van het kwaliteitssysteem ga je projectmatig aan de slag met het doorvoeren van verbeteringen.

Kwaliteitssysteem

Je bewaakt en onderhoudt het kwaliteitssysteem en zorgt dat zaken vastgelegd en gemonitord worden. Denk bijvoorbeeld aan keuringen en certificaten. Hierdoor zorg je dat altijd aan actuele wet- en regelgeving voldaan wordt.

Daarnaast ben je op de productievloer aanwezig waar je interne ISO audits en preventierondes uitvoert. Ook coördineer je externe audits en onderhoud je contacten met certificerende instanties.

Verder voer je de RI&E uit, adviseer je m.b.t. de ergonomie op kantoor en organiseer je mede de BHV.

Projectmatig verbeteren

Je komt proactief met verbetervoorstellen en gaat, na akkoord, zelf aan de slag met de uitvoering en implementatie hiervan. Hierbij kijk je goed naar welke goedlopende zaken uitgewisseld kunnen worden met de zusterlocatie TPP in Vaassen. Je zorgt hierbij steeds voor borging van de verbeteringen in de dagelijkse processen.

Je hebt een uitvoerende, maar ook adviserende en begeleidende rol en je bevordert het bewustzijn en draagvlak van QHSE binnen de organisatie.

Wat wij vragen

  • Een relevante opleidingsachtergrond en HBO werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie in de maakindustrie.
  • Kennis van actuele wet- en regelgeving op het gebied van Kwaliteit, Arbo & Milieu.
  • Praktijkervaring met ISO9001 en ISO14001 kwaliteitssystemen.

De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen, afhankelijk van jouw wensen. De functie is goed te combineren met een gezin; flexibele werktijden en deels thuiswerken is bespreekbaar.

Wie ben jij

Het past je goed om een brede, zelfstandige rol te vervullen op kwaliteitsgebied. Je vindt het leuk om uitvoering van het kwaliteitsbeleid te combineren met het maken van beleid om zaken te verbeteren.

Je bent zelfstandig, proactief en pragmatisch en kunt goed communiceren en organiseren. Jouw communicatiestijl pas je per situatie en per persoon moeiteloos aan en je vindt aansluiting met diverse menstypes. Ook kun je goed omgaan met de pragmatische bedrijfscultuur.

Werken bij Flevo Rubber Extrusion

FRE is een onderdeel van Elastofirm. Elastofirm is een onafhankelijke, pragmatische, Nederlandse holding die investeert in gezonde, specialistische bedrijven die actief zijn in de rubber en kunststofindustrie. Met een lange termijnvisie richt Elastofirm zich op (internationale) groei.

Flevo Rubber Extrusion

Flevo Rubber Extrusion (FRE) levert een uitgebreid assortiment van rubber afdichtingen. Deze worden toegepast in o.a. industriedeuren, ramen & deuren, verandabouw, kassenbouw, scheepsbouw en infra.

Flevo Rubber Extrusion staat bekend als innovatieve en betrouwbare partner die met specialistische kennis een goede, constante kwaliteit van haar producten levert.

Het bedrijf beschikt over moderne productielijnen en onderscheidt zich niet alleen door de uitgebreide extrusie mogelijkheden in combinatie met magnetron, zoutbad of autoclaaf, maar met name door de ondersteuning in de engineeringsfase om daarmee een op maat ontworpen en geproduceerd product te leveren wat aansluit bij de behoefte van de klant.

Flevo Rubber Extrusion garandeert dat de geleverde producten van hoge kwaliteit zijn. Dit wordt objectief gewaarborgd door hun ISO-9001 certificering. Daarnaast is duurzaam produceren een belangrijk thema en wordt er continu gekeken naar mogelijke verbeteringen om het milieu verder te ontlasten. Verder zijn leverbetrouwbaarheid, professionaliteit en ’afspraak is afspraak’ belangrijke kenmerken.

Productontwikkeling en innovatie staan bij FRE hoog in het vaandel. Het ontwikkelen van nieuwe producten is een uitdaging die de medewerkers van FRE, met hun jarenlange kennis en ervaring, graag aan gaan.

Het bedrijf beschikt tevens over een moderne eigen matrijsmakerij.

Deze kan met de aanwezige specialistische know-how (CAD-CAM systeem) snel en vakbekwaam de benodigde matrijzen vervaardigen of aanpassen.

Interesse?

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus.

In jouw communicatie ben je toegankelijk, persoonlijk en mensgericht, maar tegelijkertijd ben je ook duidelijk, durf je beslissingen te nemen en anderen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden of gedrag indien nodig. Je hebt een analytische blik en ziet snel waar zaken beter of slimmer kunnen.

Bovenal voel je je thuis in een informele organisatie binnen de maakindustrie met korte lijnen en waar de klant altijd voorop staat.

 

Bekijk ook

ontwerp

Over Flevo Rubber Extrusion