Kom jij werken in een hecht en enthousiast team?

 

Home / Contact / Vacature Teamleider Binnendienst

Vacature Teamleider Binnendienst

Ga jij graag vanuit een meewerkende rol aan de slag met het structureren en verbeteren van processen op de commerciële binnendienst? Heb je daarnaast affiniteit met automatisering? Kom dan werken als teamleider binnendienst bij Flevo Rubber Extrusion in Lelystad!

Wat ga je doen?

De commerciële binnendienst is een belangrijke spil binnen de organisatie. Het gehele orderproces, van calculatie en offerte tot facturatie en transport worden hier geregeld. Hierbij is er veel contact met collega’s van de buitendienst, bedrijfsbureau, productie en financiële administratie. Jouw twee zeer ervaren collega’s hebben veel klant- en productkennis. De eerste periode leer je vanuit een meewerkende rol de organisatie, technieken en klanten kennen.

Jij gaat daarnaast een nieuwe rol vervullen en richt je op het in kaart brengen en verbeteren van de werkprocessen en systemen. Op projectmatige wijze ga je aan de slag met verbeteringen zoals het stroomlijnen van processen, verrijken en updaten van stamdata en optimalisatie van de werkverdeling. Je zorgt bijvoorbeeld dat klant specifieke afspraken op gestructureerde wijze in het CRM-systeem worden vastgelegd. Ook zorg je afdeling overstijgend voor soepele en heldere overdrachtsmomenten. Hiermee creëer je verbinding en begrip tussen collega’s van verschillende afdelingen. Je zet hierbij tools als LEAN-methodieken of de Deming cycle in. Onder jouw leiding komt er meer structuur, efficiëntie en overzicht in de werkprocessen.

Je krijgt in deze rol veel ruimte om eigen ideeën in te brengen en mee te denken over het verder vormgeven, ontwikkelen en professionaliseren van de afdeling. Vervolgens ga je zelf aan de slag om zaken daadwerkelijk veranderd te krijgen in de dagelijkse praktijk.

Ook maak je deel uit van de werkgroep die de selectie maakt van een nieuw ERP-pakket en daarvan de implementatie coördineert, waarbij jouw inbreng m.n. betrekking heeft op de procesmatige kant en de masterdata.

Standplaats: Lelystad

Wat is vereist?

  • Een relevante opleidingsachtergrond en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Enige leidinggevende ervaring op een commerciële binnendienst of de ambitie de stap hiernaar te maken. De functie is een logische vervolgstap in je carrière. 
  • Ervaring binnen de maakindustrie. Affiniteit met de rubber of kunststof branche is een pre.
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, Duits is een pre.
  • Woonachtig in de regio Lelystad.

Wie ben jij?

Jouw sterke kant is je gestructureerde en procesmatige manier van denken en doen. Door ‘boven de materie te gaan hangen’ krijg je overzicht over hoe processen lopen en zie je snel waar zaken slimmer, efficiënter of beter kunnen. Met respect voor bestaande werkwijzen en gebruikmakend van aanwezige kennis en ervaring van collega’s weet je vervolgens concrete stappen te zetten om zaken te verbeteren. Hierbij werk je  projectmatig, doordacht en praktisch. 

In jouw communicatie ben je toegankelijk, persoonlijk en mensgericht, maar tegelijkertijd ben je ook duidelijk, durf je beslissingen te nemen en anderen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden of gedrag indien nodig. Door jouw natuurlijk overwicht weet je mensen mee te nemen in jouw visie, hen te inspireren en motiveren en te zorgen voor verbinding en collegialiteit richting collega’s. 

 

Klik hier voor meer informatie

Heb je interesse? Schrijf dan per mail je motivatie en richt deze aan:
dhr. M. B. Ploeg hr@flevo-extrusion.nl

Bekijk ook

ontwerp

Over Flevo Rubber Extrusion