Maatwerk

Bent u op zoek naar specifiek technisch maatwerk oplossing zoals glasafdichtingen met variabele openingen?

Wij bieden een grote variëteit in rubber extrusie profielen en profielen op maat. Daarbij houden wij rekening met uw toepassing en stemmen de producten optimaal af op uw situatie.

Home / Industrieën / Infra & Specials

Specials: bijzondere maatwerk oplossingen

Voegafdichting brugdek autosnelwegen

Een brugdek in een autosnelweg wordt door uitzetting en krimp flink belast. Het weer, met soms grote temperatuurverschillen, en de bijtende werking van pekel spelen hierbij een grote rol. Het is daarom erg belangrijk dat het wegdek voorzien is van rubbers die deze krachten kunnen opvangen.

Wij hebben hiervoor een speciaal mengsel ontwikkeld welke internationaal ingezet wordt.

Trillingsisolator geluidschermen

Wanneer een hogesnelheidstrein langs een geluidscherm rijdt, ontstaan er bij hoge snelheden grote krachten en bewegingen in het geluidscherm. Onze rubber afdichtingen vangen deze krachten en bewegingen uitstekend op.

Om een optimaal werkend profiel te fabriceren, werken wij vanaf het beginstadium met de leverancier van de geluidschermen samen. Wij ontwikkelen hiervoor speciale mengsels die aan de gestelde eisen voldoen.

Uitdaging glasafdichtingen met variabele openingen en geringe opname

Flevo Rubber Extrusion gaat graag de uitdaging aan om met de klant een rubber profiel te ontwikkelen die meerdere glasdiktes kan afdichten. Ook bij een kleine ruimte, denken wij met onze relatie mee om een perfecte montage te kunnen realiseren.

Het is Flevo Rubber Extrusion op deze manier al vele malen gelukt om een reproduceerbare glasafdichting te produceren die uitstekend voldoet aan de wensen van de gebruiker.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ons ervaren team staat u graag te woord.

U kunt hen direct benaderen via +31(0)320 233 007 of via sales@flevo-extrusion.nl