Overkappingen, lichtkoepels en lichtstraten

Of het nu gaat om een veranda, serre, terrasoverkapping of een lichtkoepe:. In alle gevallen worden hoge eisen gesteld aan temperatuur en het voorkomen van vocht en tocht.

Home / Industrieën / Overkappingen, lichtkoepels en lichtstraten

Rubber afdichtingen voor terras- en serrebouw

Of het nu gaat om een veranda, serre of terrasoverkapping: In alle gevallen worden hoge eisen gesteld aan temperatuur, vocht en tocht.

Onze rubber afdichtingsprofielen spelen een prominente rol in het voorkomen van deze comfortproblemen. Onze rubber afdichtingsprofielen worden zo ontworpen dat ze onopvallend in het design passen.

Inmiddels mogen wij een groot aantal gerenommeerde systeemleveranciers in Europa tot onze klantenkring rekenen. Daarbij hebben wij uitgebreide kennis en ervaring met wand- glas-en scharnierprofielen opgedaan.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ons ervaren team staat u graag te woord.

U kunt hen direct benaderen via +31(0)320 233 007 of via sales@flevo-extrusion.nl

overkappingen

Profielen in overkappingen

EPDM profielen in diverse kwaliteiten en uitvoeringen

Wij leveren veelal EPDM profielen in diverse kwaliteiten en uitvoeringen, waardoor wij uw rubberprofiel niet alleen in de bekende zwarte kleur kunnen leveren. Met co-extrusie kunnen wij er namelijk voor zorgen dat wij uw afdichting ook met een witte of grijze toplaag aanbieden. Kortom, wij produceren rubber profielen geheel naar uw wens.

EPDM rubber is veelzijdig en uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Onze rubber mengsels zijn geschikt en getest voor toepassing met polycarbonaat en acrylaat, waardoor beschadiging van uw terrasplaten voorkomen wordt.

Bovendien zijn wij op het gebied van verpakking net zo flexibel als ons rubber. Of het nu om verpakkingen voor intern gebruik gaat of  verpakkingen die naar uw dealers of eindgebruikers gaat: Flevo Rubber Extrusion biedt altijd een gepaste oplossing!

Rubber afdichtingen voor lichtkoepels en lichtstraten

EPDM rubber profielen kunnen ook worden geleverd met een anti-rekkoord. Met een anti-rekkoord wordt voorkomen dat het profiel uitrekt tijdens de montage. 

Met co-extrusie kunnen wij deze afdichting van een gekleurde toplaag voorzien. Uiteraard voldoen onze rubbers aan de Europese brandnormen.

EPDM rubber is uitermate geschikt voor buitentoepassingen en getest voor toepassing met polycarbonaat en acrylaat, waardoor beschadiging van lichtkoepels en lichtstraten voorkomen wordt. 

overkappingen

Lichtkoepels en lichtstraten