Ramen en deuren

EPDM rubber profielen van Flevo Rubber Extrusion zijn perfect toepasbaar als afdichting van ramen en deuren. 

Ze hebben een goede isolerende werking, zijn zeer goed bestand tegen de inloeden van ozon en UV. Een lange levensduur is gegarandeerd!

Home / Industrieën / Ramen en deuren

EPDM rubber profielen voor ramen en deuren

Ramen en deuren worden gemaakt van hout, aluminium of kunststof. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten voor de ramen- en deurenmarkt. Wij werken inmiddels samen met meer dan 100 partners in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Binnen ramen en deuren zijn rubber- of kunststof afdichtingsprofielen een essentieel onderdeel van de juiste werkzaamheid en functionaliteit.

Onze afdichtingsprofielen garanderen dat vocht, tocht en temperatuurverschillen geen kans maken. Ze zijn zo ontworpen en geproduceerd dat de verwerking binnen uw productieproces zowel machinaal als handmatig vrijwel probleemloos verloopt.

Zoekt u een specifieke oplossing binnen uw productieproces of een product waarbij afdichtingsprofielen een onderdeel vormen? Wij denken graag met u mee vanaf het begin.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ons ervaren team staat u graag te woord.

U kunt hen direct benaderen via +31(0)320 233 007 of via sales@flevo-extrusion.nl

Samenwerking met resultaat

Deze klant was op zoek naar een muurrubber profiel dat zowel machinaal als handmatig makkelijk verwerkbaar was en tegelijkertijd een afstand van 6 cm kon overbruggen.

De ontwerpafdeling van de klant en onze R&D afdeling hebben gezamenlijk een muurrubber ontwikkeld die is voorzien van een speciale coating voor montagegemak, waarbij het muurrubber de afstand van 6 cm zonder problemen kon overbruggen.

Deze gezamenlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat onze klant een nieuw ontwerp van zijn kozijnen succesvol in de markt kon introduceren.