Topkwaliteit EPDM rubber profielen voor kassenbouw

De tuin- & kassenbouw is een belangrijke branche voor Flevo Rubber Extrusion. Het is een markt die erg dynamisch is: daar waar in vroegere jaren binnen Europa een kas van beperkte oppervlakte gebouwd werd, worden nu wereldwijd turn-key projecten gebouwd van 20 hectare en meer.

Home / Industrieën / Kassenbouw

Uw partner voor een water- en winddichte afwerking

Technologisch gezien is de Nederlandse kassenbouw trendsetter in de wereld. Flevo Rubber Extrusion speelt daarin een grote rol en ontwikkelt samen met haar klanten in deze wereld voortdurend nieuwe producten.

Daarnaast spelen wij ook in de conventionele kassenbouw en de aftermarket een belangrijke rol. De EPDM profielen die wij hiervoor door de afgelopen jaren heen hebben ontwikkeld , worden vandaag de dag nog steeds toegepast. Ook hier hebben wij bewezen een betrouwbare partner in ontwikkeling en levering naar deze industrie te zijn.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ons ervaren team staat u graag te woord.

U kunt hen direct benaderen via +31(0)320 233 007 of via sales@flevo-extrusion.nl

Diverse EPDM profielen voor de kassenbouw

Ons productfolio in deze branche is enorm. Wij kunnen voor u onder meer de volgende profielen op maat leveren:

Schermprofielen

Glasoplegprofielen

Deurprofielen

Dilatatieprofielen

Solarprofielen

Glasprofielen

Gevelrubbers

Luikprofielen

Flevo Rubber Extrusion biedt deze profielen in de EPDM kwaliteit in hardheden variërend van 60 tot 85 Shore aan. Wij kunnen door co-extrusie een afdichting in meerdere hardheden aanbieden. Zelfs het aanleveren van een gekleurde toplaag behoort tot de mogelijkheden!

TOPKWALITEIT EPDM RUBBER PROFIELEN VOOR KASSENBOUW

kassenbouw

Kassenbouw

Industriele en particuliere kassenbouw

Zowel de industriele als de particuliere kassenbouw heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en is ontzettend populair geworden wereldwijd.

De hobbykassen of particuliere kassen worden niet langer alleen gebruikt voor het telen van groentes of fruit, maar bieden ook een wintertuin om heerlijk in te vertoeven als het buiten iets kouder is.

Onze rubber afdichtingsprofielen bieden de juiste garantie tegen vocht, temperatuurverschillen en zijn uitstekend geschikt voor de diverse weersomstandigheden.

Onze EPDM afdichtingsprofielen zijn uitstekend geschikt tegen UV- en ozon invloeden en zijn bestand tegen ieder weerstype. Door middel van co-extrusie kunnen wij onze profielen tevens voorzien van een gekleurde toplaag.