flevorubber-klein-79

U kunt bij Flevo Rubber Extrusion terecht voor de productie van rubberprofielen voor vrijwel alle toepassingen, zolang het gaat om kleine tot middelgrote series en maatwerk. Bulkproductie laten wij over aan anderen, wij willen onze flexibiliteit behouden en dus snel kunnen schakelen.

Het liefst werken we aan complexe opdrachten, waarbij we in nauw overleg met u een afdichtingsconcept ontwikkelen dat perfect voldoet aan de eisen van uw eindproduct. Rubberprofielen worden bijna altijd op of in een metalen frame of rand gedrukt of geschoven. Dat vraagt om een zekere flexibiliteit. Maar is het eenmaal geplaatst, dan mag het niet meer losraken of verschuiven, daar speelt de geometrie een grote rol.

flevorubber-klein-79
flevorubber-klein-181

Samenwerking vanaf de start

flevorubber-klein-181

Het allerliefst zitten we al in een vroeg stadium met u om tafel, zodat we ook mee kunnen denken over het stalen of aluminium onderdeel waar u onze rubberprofielen op of in wilt monteren. Wij kunnen u helpen dit zó vorm te geven dat het plaatsen van het rubberprofiel sneller en gemakkelijker gaat, met een optimaal eindresultaat. Dit kan leiden tot grote besparingen in de uiteindelijke productie.

Je hebt rubber en rubber

beglazing

Ook de keuze van de rubbersoort heeft effect op de kwaliteit van uw eindproduct. Wij hebben de keuze van zeker 300 verschillende soorten rubbermengsels. Waarbij de selectie van het rubbermengsel alles te maken heeft met uw toepassing. Er zijn honderden varianten met elk hun eigen karakter qua elasticiteit, hardheid, UV- en ozon-bestendigheid, oliebestendigheid en nog veel meer eigenschappen. Ook hierin kunnen wij weer grote toegevoegde waarde bieden. Wij adviseren u graag bij de keuze van het rubbermengsel dat optimaal aansluit bij uw specifieke behoefte.

iStock_000037310068_Full