Wind en tocht

De huidige maatschappij stelt hoge eisen aan de luchtdichtheid van gebouwen. Luchtdicht bouwen is van groot belang en de nieuwe standaard. Een luchtdicht gebouw (kantoor, woning, fabriek) bespaart energie en geld, biedt comfort, weert geluiden en voorkomt vocht- en gezondheidsproblemen.

Home / Wind / tocht

Wind en tocht

De huidige maatschappij stelt hoge eisen aan de luchtdichtheid van gebouwen. Luchtdicht bouwen is van groot belang en is de nieuwe standaard. Een luchtdicht gebouw (kantoor, woning, fabriek) bespaart energie en geld, biedt comfort, weert geluiden en voorkomt vocht- en gezondheidsproblemen.

Juist die onderdelen in een gebouw als ramen, deuren, overkappingen en garagedeuren die open en dicht kunnen zijn onderhevig aan de elementen en zijn kwetsbaar. De kans op het doorlaten van lucht en tocht is groter dan andere onderdelen in een gebouw. Daarnaast worden ramen en deuren intensief gebruikt.

Dit vraagt om afdichtingen van een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Flevo Rubber Extrusion is zeer goed hiervoor uitgerust en heeft de expertise in huis om deze kwaliteit te bieden. Wij voorzien de markt inmiddels meer dan 45 jaar van hoogwaardige producten en oplossingen om onze partners in staat te stellen volgens de meest recente eisen te kunnen bouwen.

Flevo Rubber Extrusion behoort hierbij tot de top 3 spelers in de markt.

Bekijk ook onze
oplossingen voor:

wind-tocht

Wind en tocht

water-vocht

Water en vocht

geluid

Geluid

trillingen

Trillingen

Bekijk ook